29. huhtikuuta 2012

I Helsingfors

toi nyt vaan soi koko pv:n päässä, sori :D

Olin siis vkonlopun viettämässä "tyttöjenpäivää" mamini kanssa Helsingissä :) Oli ihan mukavaa.. kiva saada vähän laatuaikaa joskus äippylinki kanssa ku iskän kans asuu ja sitä ei paljon näy ni.. :D
Tosiaan mun porukat eros n. 2 vuotta sitten, kun äiti muutti hollantiin ja vähän niinku hylkäs meijät kaikki, sit se tuli takas suomeen n. puoleks vuodeks ja lähti uudestaan hollantiin ja asu siellä viimevuoden ja muutti puol vuotta sitten suomeen takasin ton sen nykysen miehen, Jarin luo asumaan niin meillä ei oo oikeen ollu kovinkaan hyvät/läheiset välit tässä lähiaikoina, mutta nyt monien syvällisten keskustelujen jälkeen tuntuu et tunnen äitini taas pitkästä aikaa.. :) näin syvällisesti selitettynä.. 
Mutta tosiaan.. shoppailtiin, syötiin ja juteltiin sitten koko päivä ja ei siinä oikeen muuta tapahtunukkaan :D 

Äitihän lähti nyt opiskelemaan värianalyysihommia ja teki sitten mulle ilmatteeks sellatteen testikerran, jossa siis oli se sen opettaja vieressä koko ajan niin tulos oli sitten siis, että olen vuodenajaltani kevät! Sain sellatteen värikartanki ja sen kanssa kuljettiin sitten ettimässä mulle oikeen värisiä vaatteita, koska mulla ei niitä ollu ton tuloksen myötä enää yhtään! Vihasin noita kevään värejä alussa tosi paljon, mutta nyt onnistuin onneks löytämään ittelleni jotain kivaa, ja nyt sen todellakin kyllä huomaa miten paljon sillä vaatteiden värillä on merkitystä sun koko kasvojen ja ihon ja oikeestaan koko olemuksen suhteen.. Jos sulla on ihan väärän väriset vaatteet, voit näyttää ihan järkyttävältä! ja kokemusta on :D ja nyt vielä mainoksena että nyt sais vielä äitin opiskelu aikana värianalyysin tosi halvalla verrattuna niitten oikeisiin hintoihin.. normaalisti ne maksaa 150-180€ ja nyt sen sais satasella... ja se tulos kestää koko elämän.. että jos kiinnostaa ni kertokaa ihmeessä :D suosittelen.. enkä kerro mitenkään sillä että on pakko mainostaa vaan se oli oikeesti ihan törkeen hyvä kokemus ja osaa nyt ittekki kattoo ihan erilailla kaikkia vaatteita :)

Tulipa pitkä lörpötys :D mutta nyt kuvia :) (ostoksista vähän myöhemmin erikseen :))

pe, ennen matkaa
aamulla lähtö kotia kohti...
bodaus aika :D
niin kaunis...<3
ja niin ihana juurikasvu...<3 -.-'
...että teki mieli vaan tehä noin (Y)

Nyt vaan hyvät vaput kaikille! Jos en siis postaa enää aikasemmin :) Heissansaa!

Ei kommentteja: