29. tammikuuta 2012


Helloou!
Tää vkonloppu on ollu aika kiireinen, nimittäin perjantaina oli kylläkin ihan löysä päivä koulussa mutta koulun jälkeen Ulla tuli meille ja sitte käytiin viemässä mun kahet farkut korjaukseen, (toisiin vaihetaan vetskari ja toisia kavennetaan) sit käytiin ottamas mulle napakoru! :o ja sit hakemas ullalle uus puhelin. Siitä mentiin syöpötteleen Dineriin :p nam. Ulla jäi meille sit yöks :)

Sit lauantaina piti olla koulua ja ennen sitä suunnattiin Elixiaan Jasminen ja emmin seuraks, mutta saatiin kuulla sieltä lähtiessä ettei meillä sitten olekkaan koulua :D no käytiin koululla kummiski syömässä, kerran ku ilmasta ruokaa on tarjolla! :D Myöhemmin (13.05) lähin Kangasalle ja käytiin kattomassa Sherlock Holmes 2. Oli kyllä tosi hyvä, vaikka en aluks sitä uskonukkaan. Suosittelen kyllä kaikille!

Olinkin sitten yötä siellä Kangasalla ja tänään kun pääsin kotiin niin mun PITI alottaa lukeen kokeisiin (mitä mun kyllä piti tehä jo Kangasalla) mutta ei siitä sitten tullukkaan mitään :D yllätys sinänsä!

Nyt ei oo tuoreita kuvia vkonlopusta, mutta laitan sitten viime sunnuntain kuvia:

Käytiin Jankun kans Hookissa siivillä

Nam.
Ens viikolle!

Ei kommentteja: