10. huhtikuuta 2012

Easter

Oon nyt jotenki ihan rakastunu tohon vaikka aluks vihasin tota yli kaiken mut toi versio on vaan jotenki niiiiin hyvä! :)

Eipä mitään.. kamera ei oo viäkään tullu huollosta -.-

Pääsiäinen menikin sitte vaa yhessä hujauksessa. Ensin olin Ulliksen kans torstaina ja pe menin Kangasalle. Sieltä la aamuna lähettiin mun mummille ja ukille Mänsälään (mun melki lemppari paikkaan kesäsin) ja su pääsinki takasin kotiin. Sitten Jankku tuli meille kaheks yöks ja puuhailtiin kaikenlaista. ;)

Tänään oli paluu arkeen ja uuteen jaksoon, joka osottautu aika.... hmm.. miten sen nyt sanois.. ei niin kivaks mun mielestä :D Eka tunti uudessa jaksossa kauppiksella ja olin AIVAN kujalla.. En älynny mitään. Että hyvin taas alkaa, mutta kohta onneks pääsee jo kesälomaileenki :D
Ainoo vaa, se mun viimekesänen työnantaja, jonka vähän niinku piti palkata mut sinne tänäki kesänä mistä kirjotinki ni ei oo laittanu mitään ni alkaa vaa vähän usko loppuun... En varmaan siis pääse mihkään kesätöihin tänä vuonna mut jos nyt positiivisesti ajattelee ni jääpähän enemmän aikaa kärtsätä itteensä ;)

Tänään oltiin Ulleron kans taas vähän Elixiassa Powerissa. Ihan tappo! :D Heti ku se alko ni teki mieli vaa lähtee juoksee pois sieltä salista :D Sit vähän ajan päästä olin sillee et ok, on tää ihan jees, mut sit alko jokkut kyykyt ja siis mun reidet kuoli! Ku venyteltiin siinä lopussa ni mun jalat vaa täris ja pukkarissa ku koitin pukee ja sit ku lähettiin pois ni siinä on jotain 2 rappusta ni meinas lähtee jalat alta! :D Tai no oikeestaa lähtiki mut koska ne oli rappuset ni mun toinen jalka sai just siitä toisesta portaasta tukee sit. Että... Jossain kohdissa tuntu siltä et haluun sinne uudestaanki ja joissain kohissa olin sillee et en tuu tänne enää ikinä :p Mut nyt se on käyty ja tiietään mitä se on :) Muuten oli musta ihan kivaa paisti noi jalkalihasliikkeet..

Ja koska mulla ei nyt oo mitään uusia kuvia kun ei oo kameraakaan niin laitan sitte jotain vanhoja musta ja Jankusta joskus talvelta.

Tehtiin sulkaakakkua ;p

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyi vittu kuka toi toinen oikeen on,yäk!
<3janina

Emmi kirjoitti...

Mut mä lupaan, et toisen Powerin jälkeen lihaskivut ei oo enää yhtään niin hirveet, ku sen ekan kerran jälkeen! Meinaa jos käytte säännöllisesti, ni sitä jaksaa paremmi, mut jos pitää taas pitkän välin siit, ni se tuntuu ihan samalta rääkkiltä, ku ekal kerrallaki. Tai siltä ainaki musta tuntu :D:D