21. syyskuuta 2011

Epsanja

Aatelin tehä vaikka Epsanjan reissusta tältä kesältä yhen postauksen :) se on siis mun viimesin matka... oltiin siä iskä ja mää, yks perhe joka oli meijän kans viimevuonnaki esapanjassa, johon kuulu isän ja äidin lisäks oisko 9v Daniel ja iiiiihan pikkupikku vavva ja sit niitten lisäks viä sellai yksinäinen miäs :D oli ihan törkeen hyvä matka! :) vaikka ihan perus lomamatka oliki.... auringossa löllimistä ja ittensä kärtsäämistä, meressä uintia, syömistä ja kaikkee perussettiä :D:D


Tota kuuntelin koko lentomatkan ja joka ilta ku menin nukkuun... ihan pirun hyvä biisi! (oli ainaki sillon, nyt oon jo ehkä vähän kyllästyny :D ) mut kummiski se sopi just tollaselle matkalle :)
Noi kuvat menee ihan jossain omassa järjestyksessä mut menköön sitte ku kerran haluu :D

Meri <3

Näätä ;s kauniina suoraan uimasta....

Hard rock cafe

Oli vähän isompi hattara! :3
find Kiira ;)

vavvvaaa!<3

"tässä tulee pikkupoppoo!" :D

muut pulikoi ja ottaa aurinkoo altaassa ja kiira vaa dataa ;D

vavva taas<3

...ja taas :D


siä oli ilotulituski yhtenä iltana mut en saanu siitä parempaa kuvaa vaa :/

koko porukka :)

sinisilmät ;)

Noi kuvat on oikeesti aika karmasevia kaikki mut antaa ny olla ku en jaksais rupeta deletoimaankaan niitä enää ja mikän siinä, ei aina voi näyttää kaikkein parhaimmalta ;) (vaikka se olis kyl kieltämättä ihan kivaa välillä ;);) mutta joo... se "vaihtari" tai siis vuokralainen joka sattuu olemaan jostain ulkomailta ni tykkäs meistä ja muuttaa tänne joskus marraskuussa ilmeisemmin :D se vaikutti ihan mukavalta :) se on asunu jo KOLME vuotta suomessa!!!:o ja mää ku luulin et se on tyyliin ekaa kertaa täällä.... mut se ei oo kuulemma oikeen tehny viä mitään kovin suomalasita ku se tekee kauheesti töitä ja lähettää kaikki rahat mitä saa ni kotiinsa sinne jonnekki... mutta siis se ehkä osaa jopa suomee, vaikka enkkua me kyllä puhuttiin koko ajan ku se oli täällä. mutta nyt läksyjä ja kohta bb :) 
Adios!

Ei kommentteja: