13. lokakuuta 2011

Something


Elikkäs siis tää viikko on ollu aika hubaisa ku ollaan päästy vähän aikasemmin koulusta tässä lähiaikoina :) Maanantaina meijän fysiikan tunnit peruttiin ja sitä ennen meillä piti olla 4h asiakaspalvelun perusteita mut meillä oli joku sijainen joka ehdotti et me ei pidettäs ruokkista ollenkaa ja tehtäs sellai tehtävälappunen vaan nopsaan ni päästäis siitä suoraan kotiin :D päästiin sitte jo 5 ja puol tuntia aikasemmi :D:D iha jees ;)
Ja sit eilen oltiin jossain ihme luokassa meijän matikan tunnilla ja siä oli mankka ni me kuunneltii sitte radioo siä tunnilla eikä se ope sanonu ku et "kaikilla on omat tapansa opiskella, ehkä tämä edistää jonkun opiskelua" :D nice, toi biisi tuli sit siitä ku se soi eilen siä ku meillä oli Iskelmä ;)
Ja sitte tänää meillä oli joku päihde-jutska mut se oli ihan erilaine, tosi hyvä...
Jajajaja....... huomennaki päästään jo 11 eli ruokailun "jälkeen" koska saatiin se erityismaininta siinä diili-kisassa, ja sit mennään ullan kans podaan ;)
Niin ja ens maanantaina äiti tulee suomeen ku se asuu Hollannissa ja mennään ulpukan kans kaksin Hesaan ku äitin pitää "hoitaa jotain asioita" koko se päivä... jeeeee! shoppaileeeenn! ;);)
Kaamee stoori taas :D

Ja sain mun koulukuvien sen tilaus jutun nettiin ja mun piti ottaa siitä kuva mut toi oli niin hidas etten jaksanu enää ni mulla on vaa sellai "odota"-kuva :D meni oikeesti varmaa puol tuntia ku ne latas iskän koneella -.- mutta ihan kauheita tuli :s :/

Ei kommentteja: